Dan Ashworth este noul director sportiv al lui Manchester United

Manchester United l-a numit pe Dan Ashworth în funcţia de director sportiv, a anunţat luni clubul din Premier League, la câteva luni după ce acesta a renunţat la postul său de la Newcastle United.

Imaginea articolului Dan Ashworth este noul director sportiv al lui Manchester United

Dan Ashworth este noul director sportiv al lui Manchester United

Newcastle l-a trimis în concediu pe apreciatul fost jucător în vârstă de 53 de ani, ex director tehnic la Brighton & Hove Albion, după ce a demisionat în februarie.

Mutarea lui Ashworth vine după ce miliardarul britanic Jim Ratcliffe a preluat controlul operaţiunilor fotbalistice de la Old Trafford, achiziţionând o participaţie de 25% în februarie.

„Newcastle United şi Manchester United au ajuns la un acord pentru eliberarea imediată a lui Dan Ashworth de obligaţiile sale contractuale la Newcastle United”, au declarat cele două cluburi într-un comunicat.

„Termenii acestui acord rămân confidenţiali între cluburi. Newcastle United îi mulţumeşte lui Dan pentru serviciile sale şi îi urează succes în viitor.”, se spune în comunicatul citat de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].