O femeie cu cancer şi-a părăsit soţul pentru a face „cel mai bun sex” înainte de a muri. Povestea are final trist

Imaginea articolului O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face „cel mai bun sex” al vieţii înainte de a muri. Povestea are un final trist | FOTO

O femeie cu cancer terminal şi-a părăsit soţul pentru a face „cel mai bun sex” al vieţii ei înainte de a muri

Povestea lui Molly a fost detaliată în podcastul Dying for Sex, realizat de prietena ei, actriţa Nikki Boyer. „Sexul mă face să mă simt în viaţă”, a declarat femeia, care a adăugat că îi distrage, de asemenea, atenţia de la boală.

Molly a declarat că se afla într-o căsătorie nesatisfăcătoare din multe puncte de vedere, pe care a decis să o încheie pentru a trăi din plin ce i-a mai rămas din viaţă.

Nu a ajutat nci faptul că tratamentul pentru cancer i-a mărit dorinţa de sex, iar soţul ei nu a putut răspunde nevoilor ei. „Aveam nevoie să fiu atinsă tot timpul”, a spus femeia.

Ulterior, Molly a ajuns să se întâlnească şi cu câţiva bărbaţi pe zi. Când a fost întrebată dacă nu îi este teamă să aducă atât de mulţi străini în casa ei, femeia a răspuns, cu umor negru: „Ce pot să îmi facă? Să mă omoare? Mor deja”.

Molly a murit de cancer, anul trecut, la vârsta de 45 de ani. Cel mai recent episod al podcastului, „The Love Letter”, a fost publicat pe 4 martie 2020. 

Nikki Boyer şi Molly Kochan

Foto: Facebook/Molly Kochan O

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *