Cum s-a infectat fiul ministrului Cîmpeanu cu SARS-CoV-2. O petrecere ar fi de vină

Cîmpeanu a fost întrebat, luni seara, despre gradul de siguranţă în şcoli şi a răspuns că diferă de la o şcoală la alta, însă media ar fi între 7,60 – 8,20, de la 1 la 10.

„Dacă ar fi existat şi teste în şcoli, siguranţa s-ar fi dus undeva către nota 9. Dacă ar fi existat şi o responsabilitate din partea tuturor, adică dacă s-ar fi testat toţi elevii, nota ar merge la 9,50. Pericol există, dar părinţii îi pot învăţa pe copii că masca, respectarea regulilor de igienă şi vaccinarea duc siguranţa către 100%”, a spus ministrul, la Digi24.

Întrebat cum îşi trimite copilul la şcoală, Cîmpeanu a răspuns: „este student şi o face cu o responsabilitate admirabilă”.

Întrebat, mai departe, dacă îl trimite cu inima uşoară la şcoală şi dacă e sigur că nu poate lua boala, ministrul a spus că fiul său s-a infectat deja.

„Nu la şcoală. La petrecerea de Revelion, cu mai mulţi studenţi. Mi-a spus că a purtat masca tot timpul, cu excepţia nopţii de Revelion. Este vaccinat complet şi nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat în izolare corect, după care a mers la facultate”, a declarat ministrul.

Acesta a precizat că fiul său s-a testat pentru a „cu totul altă problemă”, fără nicio legătură cu Covid, şi aşa a aflat că a luat virusul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].