O femeie în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de COVID-19 în Italia. Nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice

Imaginea articolului O femeie în vârstă de 95 de ani s-a vindecat de COVID-19 în Italia. Nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice

DE PUBLICAT Victoria celei mai vârstnice paciente din Italia în lupta cu virusul. E cea mai bătrână pacientă

O femeie în vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini, este cea mai bătrână pacientă declarată vindecată în Italia. Femeia este din Fanano, provincia Pavullo, şi a fost tratată la Modena.

“Sunt bine, am avut noroc că nişte oameni incredibil au avut grijă de mine. Mă vor trimite acasă în scurt timp”, a declarat ea, potrivit Gazzetta Di Modena.

Potrivit Gazzetta Di Modena, Alma Clara Corsini nu a fost tratată cu medicamente antivirale specifice, ci sistemul său imunitar a reuşit să învingă virusul.

În Italia au murit peste 5.400 de oameni din acuza COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *