Mai mulţi copii din patru localităţi din Mehedinţi au simptome de toxiinfecţie alimentară. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Mai mulţi copii din patru localităţi din Mehedinţi au simptome de toxiinfecţie alimentară. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

ISU Mehedinţi anunţă că „începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Mehedinţi pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa”.

Potrivit solicitării de intervenţie „mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară”. Primele informaţii arată că 53 de copii cu vârste cuprinse între 5-14 ani şi un adult au nevoie de asistenţă medicală.

La faţa locului intervin mai multe echipaje de prim ajutor. Este vorba despre patru echipaje SMURD şi de două autospeciale de transport personal şi vicitime multiple.Echipele de intervenţie se află în toate cele patru localităţi menţionate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].