Sir David Beckham? Legenda lui Man United şi co-proprietar al Inter Miami aşteaptă să fie înnobilat

Sir David Beckham? Legenda lui Man United şi co-proprietar al Inter Miami aşteaptă să fie înnobilat

Discuţiile despre posibilitatea ca fostul căpitan al Angliei să primească titlul de cavaler au apărut încă din perioada în care juca, emblematicul număr 7 asumându-şi o serie de roluri caritabile înainte de a-şi agăţa ghetele în cui.

De-a lungul anilor, el a interacţionat cu personalităţi regale, printre care regele Charles şi prinţul William, dar nu a fost niciodată invitat să primească cea mai importantă distincţie individuală.

Beckham deţine un OBE (Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic) şi se aşteaptă să devină Sir David într-un viitor apropiat. Totuşi, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple până când angajamentele sale la echipa Inter Miami din MLS – unde colaborează acum cu superstarul argentinian Lionel Messi – nu vor fi limitate.

Paul Burrell, fost majordom al Prinţesei Diana, a declarat pentru Slingo: „Nu l-am văzut [pe Beckham devenind cavaler] încă pentru că: A, nu este suficient de bătrân; B, nu şi-a câştigat încă tresele; şi C, este încă într-o lume foarte comercială.

„David Beckham este peste tot. Se promovează şi se comercializează intens. Evident, acesta este sfârşitul carierei sale. Odată ce această fază va trece, el se va întoarce la munca de caritate – pentru că l-ai văzut cu William, l-ai văzut cu regele – el a fost, evident, urmărit pentru un posibil titlu de cavaler. Dar momentul nu a venit încă. Aşa că trebuie să aştepte să vadă ce se întâmplă.”

Burrell a adăugat: „Cred că este un ambasador excelent, nu doar pentru fundaţiile caritabile, ci şi pentru ţara noastră. A demonstrat că merită acest titlu şi mă aştept ca acest lucru să se întâmple. Întrebarea este când. Când va decide regele că este timpul ca David să primească titlul de cavaler?”.

„Cred că trebuie să muncească mai mult la încrederea Regelui şi cred că va fi văzut de multe ori cu Regele şi William înainte de a primi această onoare. Este o distincţie foarte dorită, una care l-a ocolit până acum, dar va veni în calea lui; trebuie doar să fie mai răbdător. Este pe drum. Nu e încă în poştă, dar e pe drum. Numele lui este pe biroul regelui!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].