Paul McCartney ar putea canta la Notre-Dame, la redeschiderea catedralei

Paul McCartney ar putea canta la Notre-Dame, la redeschiderea catedralei

Numele lui Paul McCartney este vehiculat ca posibil invitat la ceremonia de redeschidere a Catedralei Notre-Dame, de pe 7 decembrie, eveniment la care vor participa lideri politici şi artişti importanţi, scrie Le Figaro.

Imaginea articolului Paul McCartney ar putea canta la Notre-Dame, la redeschiderea catedralei

Paul McCartney ar putea canta la Notre-Dame, la redeschiderea catedralei

Fostul membru al trupei Beatles va susţine două concerte la Paris La Défense Arena pe 4 şi 5 decembrie, lăsându-i suficient timp liber pentru a participa la evenimentul dedicat redeschiderii catedralei. Deşi participarea sa nu a fost confirmată oficial, surse din anturajul său au declarat că McCartney va vizita catedrala în timpul şederii la Paris.

Diocesa Parisului a menţionat că artiştii invitaţi trebuie să aibă o legătură simbolică cu monumentul, iar prezenţa lor să fie una semnificativă. Artiştii nu vor primi onorarii pentru participarea la ceremonie.

Evenimentul va reuni lideri politici, inclusiv preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. Seara va include momente muzicale, mărturii şi lecturi, fiind difuzată pe ecrane mari şi la televizor, prin intermediul France Télévision.

Catedrala Notre-Dame a ars în anul 2019 şi, ulterior, a fost restaurată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].