FRF face anchetă după incidentele de la meciul România U19-Spania U19

FRF face anchetă după incidentele de la meciul România U19-Spania U19

În urma incidentelor survenite în cadrul meciului de fotbal Under 19 dintre România şi Spania, Federaţia Română de Fotbal a demarat o anchetă pentru a investiga cele petrecute, a transmis miercuri FRF.

„Condamnăm ferm şi ne disociem categoric de orice acţiune sau declaraţie în interesul promotorilor rasismului, xenofobiei, discursului instigator la ură sau al oricărei forme de discriminare”, susţin reprezentanţii federaţiei.

Conform acestora, FRF va lua toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu sigur şi incluziv pentru toţi participanţii la acest sport.

Federaţia Spaniolă de Fotbal a scris anterior, pe platforma X, că un jucător de la U19, Elijah Gift, a suferit un incident rasist în meciul România-Spania de la Turneul Internaţional de la Bucureşti.

„Condamnăm cu fermitate orice fel de atitudine discriminatorie în lumea fotbalului şi îi transmitem tot sprijinul nostru lui Elijah”, arată reprezentanţii federaţiei spaniole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].