Pacient cu arsuri, dus cu un avion al Forţelor Aeriene la un spital din Belgia

Pacient cu arsuri, dus cu un avion al Forţelor Aeriene la un spital din Belgia

Un avion al Forţelor Aeriene Române a transportat miercuri un pacient cu arsuri din România la un spital din Belgia.

Potrivit unui comunicat al MApN, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a transportat, miercuri, la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, un pacient diagnosticat cu arsuri, care va fi internat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Belgia.

Echipa medicală care a monitorizat pacientul pe timpul zborului a fost formată din specialişti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti şi personal medical militar din Ministerul Apărării Naţionale.

Aeronava, care a decolat în jurul orei 10.15, urmează să repatrieze la întoarcere trei persoane aflate în aceeaşi unitate medicală din Belgia pentru tratament de recuperare medicală şi a căror stare de sănătate s-a îmbunătăţit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].