Kamala Harris a punctat 4 aspecte importante într-un interviu la radio

Kamala Harris a punctat 4 aspecte importante într-un interviu la radio

Sondajele recente au arătat că Harris pierde sprijinul bărbaţilor de culoare, iar apariţia ei în acest interviu a făcut parte dintr-o încercare de a inversa această tendinţă.

Din start, crainicul Charlamagne Tha God a remarcat faptul că oamenii o critică pe Harris pentru că pare „foarte scenarizată” în interviuri şi mitinguri, ceea ce Harris a numit „disciplină”.

„Unii oameni spun că ai o incapacitate de a spune fără teamă cine eşti şi ce crezi”, a spus Charlamagne. „Ce le spui oamenilor care spun că rămâi la punctele de discuţie?”

„Aş spune, ‘Cu plăcere’”, a răspuns Harris. „Adică, ascultă, uite care e treaba. Îmi place să port conversaţii, de aceea sunt atât de fericită să fiu cu voi în această după-amiază. Şi realitatea este că există anumite lucruri care trebuie repetate pentru a mă asigura că toată lumea ştie ce susţin şi problemele care cred că sunt în joc în aceste alegeri. Aşadar, este nevoie de repetiţie”.

„Ştiţi, unii oameni spun că, până când cineva nu a auzit acelaşi lucru de cel puţin trei ori, nu rămâne cu tine”, a continuat Harris. „Aşa că repetiţia este importantă. Şi din acest motiv, da, la mitingurile mele spun acelaşi lucru când merg la Detroit ca şi în Philly, ca şi oriunde mă aflu, pentru a mă asigura că oamenii aud şi primesc ceea ce cred eu că sunt unele dintre cele mai importante probleme care sunt în joc în aceste alegeri”.

Apoi, Charlamagne a adus în discuţie dosarul lui Harris în calitate de procuror districtual din San Francisco, calificând drept „dezinformare” informaţiile potrivit cărora ar fi închis mii de bărbaţi de culoare pentru droguri.

„Una dintre cele mai mari dezinformări, una dintre cele mai mari acuzaţii împotriva dvs. este că aţi vizat şi închis mii de bărbaţi de culoare în San Francisco”, a spus Charlamagne. „Unii spun că aţi făcut-o pentru a vă stimula cariera. Unii spun că ai făcut-o din pură ură pentru bărbaţii de culoare. Vă rugăm să ne spuneţi faptele”.

„Pur şi simplu nu este adevărat”, a spus Harris. „Iar apărătorii din oficiu care au fost prin preajmă în acele zile vă vor spune că am fost cel mai progresist procuror din California în ceea ce priveşte cazurile de marijuana şi că nu aş fi trimis oameni la închisoare pentru simpla posesie de iarbă şi că, în calitate de vicepreşedinte, am fost un campion al reducerii marijuanei în program”.

Deşi Harris a susţinut de atunci dezincriminarea consumului de marijuana, în calitate de procuror districtual, ea a supravegheat aproape 2.000 de condamnări pentru acuzaţii legate de marijuana.

Pe măsură ce emisiunea a continuat, Harris a răspuns întrebărilor celor care au sunat, inclusiv unuia care a întrebat-o despre poziţia sa cu privire la despăgubirile pentru sclavie.

„Candidez pentru a fi un preşedinte pentru toţi americanii. Acestea fiind spuse, am o viziune clară asupra disparităţilor care există şi asupra contextului în care acestea există, adică asupra istoriei, pentru a ajunge la punctul dumneavoastră. Aşa că agenda mea, ei bine, în primul rând, în ceea ce priveşte reparaţiile, trebuie să fie studiată. Nu există nicio îndoială cu privire la acest lucru. Şi am fost foarte clar cu privire la această poziţie în ceea ce priveşte planul meu imediat”, a răspuns Harris.

Charlemagne a presat-o, apoi, pe Harris în legătură cu dosarul ei privind graniţa, o problemă pe care a adus-o în discuţie de mai multe ori.

„Administraţia Biden nu trebuie să ia o parte din vină pentru graniţă? O mare parte din vină, pentru că, vreau să spun, în primii trei ani, aţi făcut o mulţime de lucruri greşite cu graniţa”, a spus Charlamagne.

Harris a răspuns: „Nu, Charlamagne. La câteva ore de la inaugurare, prima lege pe care am adoptat-o, înainte de a adopta Legea privind reducerea inflaţiei, înainte de a adopta Legea bipartizană privind infrastructura, înainte de a adopta Legea privind comunităţile mai sigure pentru a face faţă violenţei armate. Primul lucru a fost un proiect de lege pentru a repara sistemul de imigraţie defect, pe care, apropo, Trump nu l-a reparat când era preşedinte”.

Interviul a avut loc la doar câteva zile după ce fostul preşedinte Barack Obama, în comentarii care au devenit virale, a admonestat votanţii de culoare pentru lipsa de entuziasm în susţinerea lui Harris. Sondajele indică faptul că Trump câştigă în rândul bărbaţilor de culoare, care sunt în mod tradiţional unii dintre cei mai de încredere susţinători ai Partidului Democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].