Atac de amploare asupra Ucrainei. Capitala a fost vizată, o fabrică a luat foc

Atac de amploare asupra Ucrainei. Capitala a fost vizată, o fabrică a luat foc

Până dimineaţă, armata rusă a lansat aproximativ 136 de drone de atac şi trei rachete, au declarat miercuri oficiali ucraineni citaţi de Reuters. Apărarea antiaeriană a Ucrainei a distrus 51 dintre drone în 14 regiuni, inclusiv Kiev. Zeci de drone nu au fost găsite şi probabil s-au prăbuşit în zone nelocuite, mai anunţă ucrainenii.

Cea mai mare parte a Ucrainei a fost sub alertă de raid aerian miercuri dimineaţă. Un incendiu uriaş a izbucnit în regiunea Ternopil.

„Incendiul de mare amploare din regiunea Ternopil a fost stins, dar a implicat 46 de pompieri şi 12 unităţi de echipamente speciale pentru a-l stinge. Nu au fost răniţi”, a declarat administraţia militară a regiunii pe Telegram.

Toate dronele care vizau Kievul mai devreme în noapte au fost distruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].