Actorul Gary Oldman revine pe scena de teatru după aproape patru decenii

Actorul Gary Oldman revine pe scena de teatru după aproape patru decenii

Oldman va juca în piesa „Krapp’s Last Tape”, la York Theatre Royal, Marea Britanie, în 2025, după o pauză de aproape patru decenii de la ultima sa apariţie pe scena britanică, scrie Deadline.

Imaginea articolului Actorul Gary Oldman revine pe scena de teatru după aproape patru decenii

Actorul Gary Oldman revine pe scena de teatru după aproape patru decenii

Actorul va juca în piesa „Krapp’s Last Tape” de Samuel Beckett, într-o reprezentaţie limitată la York Theatre Royal, în perioada 14 aprilie – 17 mai 2025. Este acelaşi teatru unde şi-a început cariera, în 1979.

Oldman, care filmează în prezent sezonul 6 al serialului „Slow Horses”, în Londra, va interpreta rolul unui personaj care ascultă o înregistrare realizată cu 39 de ani în urmă, oarecum o paralelă între piesă şi propria sa carieră. Paul Crewe, directorul executiv al York Theatre Royal, a declarat că „Krapp’s Last Tape” a fost proiectul perfect pentru întoarcerea actorului pe scenă.

Aceasta va fi prima apariţie a lui Oldman în teatru după 1987, când a jucat în piesa „Serious Money” la Royal Court din Londra. Deşi nu există planuri pentru transferarea producţiei la West End sau pe Broadway, revenirea lui Oldman în teatru este considerată un eveniment de amploare pentru fanii actorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].