Răspunsul Israelului la atacul Iranului va avea loc înainte de alegerile din SUA - surse

Răspunsul Israelului la atacul Iranului va avea loc înainte de alegerile din SUA – surse

Oficialii americani se aşteaptă ca răspunsul Israelului la atacul Iranului să aibă loc înainte de alegerile din SUA. Informaţia lansată de surse nu a fost confirmată în mod oficial. Scrutinul prezidenţial va fi pe 5 noiembrie.

Imaginea articolului Răspunsul Israelului la atacul Iranului va avea loc înainte de alegerile din SUA - surse

Răspunsul Israelului la atacul Iranului va avea loc înainte de alegerile din SUA – surse

Oficialii americani se aşteaptă ca Israelul să riposteze faţă de atacul iranian din această lună înainte de 5 noiembrie, au declarat surse pentru CNN. Cronologia şi conţinutul represaliilor au făcut obiectul unei dezbateri intense în interiorul guvernului israelian şi nu au legătură directă cu momentul alegerilor din SUA, au mai spus sursele.

Totuşi, premierul israelian Benjamin Netanyahu pare extrem de sensibil la orice potenţiale efecte politice ale acţiunilor Israelului în SUA, au adăugat sursele.

Conflictul în extindere din Orientul Mijlociu a fost intens dezbătut în campania electorală din SUA. Preşedintele Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris s-au confruntat cu presiuni pentru a opri conflcitul, în timp ce republicanii, inclusiv candidatul Donald Trump, au acuzat administraţia că nu pot gestiona criza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].