Băluţă: Salut deschiderea către dialog anunţată de către domnul primar general Nicuşor Dan

Băluţă: Salut deschiderea către dialog anunţată de către domnul primar general Nicuşor Dan

„Aşa cum am afirmat întotdeauna, rolul nostru, la nivelul primăriilor, este acela de a ne asigura că interesul public este servit”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, miercuri seară, pe Facebook.

Imaginea articolului Băluţă: Salut deschiderea către dialog anunţată de către domnul primar general Nicuşor Dan

Băluţă: Salut deschiderea către dialog anunţată de către domnul primar general Nicuşor Dan

Potrivit celor scrise de acesta, „prioritatea mandatului nostru la nivel local trebuie să fie întotdeauna binele public şi mai ales, punerea în siguranţă a vieţilor şi a bunurilor cetăţenilor, ale căror interese trebuie să le reprezentăm cu bună credinţă”.

Băluţă s-a arătat mulţumit de „deschiderea către dialog anunţată de către domnul primar general Nicuşor Dan, care vine în întâmpinarea mesajelor publice pe care le-am transmis în toată această perioadă, legată de procedura de autorizare a lucrărilor atât de necesare pentru punerea în siguranţă a planşeului peste râul Dâmboviţa, din zona Pieţei Unirii”.

În încheiere, primarul Sectorului 4 a spus că se va continua implementarea etapelor conform cu modalitatea aleasă de Primăria Capitalei, „astfel încât împreună să reuşim să oferim cea mai bună soluţie, din perspectiva legală, pentru lucrările de consolidare din centrul Capitalei”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].