Noul Android 15 i-a lăsat pe unii utilizatori fără funcţii de bază ale Instagram

Noul Android 15 i-a lăsat pe unii utilizatori fără funcţii de bază ale Instagram

Mai mulţi utilizatori nemulţumiţi au apelat la platforme precum Reddit pentru a-şi exprima frustrarea, semnalând că aplicaţia îngheaţă în mod aleatoriu şi că Stories nu funcţionează cum ar trebui.

O soluţie propusă a fost apăsarea pe butonul de trimitere mesaj, urmată de revenirea la povestea respectivă, dar soluţia s-a dovedit a fi eficientă doar pentru unii. O altă sugestie a fost scuturarea telefonului pentru a trimite un raport de eroare la Meta, însă acest lucru nu a accelerat rezolvarea problemei.

Cea mai rapidă şi fiabilă soluţie a părut să fie actualizarea aplicaţiei la versiunea 353.1.0.47.90. Această versiune nu este încă disponibilă în Google Play Store, dar utilizatorii pot descărca manual fişierul APK de pe APKMirror şi instala aplicaţia prin sideloading.

Pentru a face acest lucru, utilizatorii trebuie să descarce fişierul APK pentru versiunea specifică, să permită instalarea aplicaţiilor din surse necunoscute în setările telefonului şi să urmeze instrucţiunile pentru instalare.

Evident, cei care nu se simt confortabil cu această metodă vor trebui să aştepte actualizarea oficială în Play Store, care ar trebui să fie lansată în curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].