Ciucă, despre PSD: Cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână

Ciucă, despre PSD: Cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână

Nicolae Ciucă a spus, miercuri seara, că se simte optimist în legătură cu alergerile care vor urma, având încredere în PNL şi în oamenii de partid. Mai mult, este de părere că, deşi PSD are o maşinărie de vot puternică, românii au avut meeu grijă să nu lase puterea „într-o singură mână”.

Imaginea articolului Ciucă, despre PSD: Cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână

Ciucă, despre PSD: Cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână

Întrebat, miercuri seara, la GSP.ro, dacă se simte optimist în legătură cu alegerile prezidenţiale şi parlamentare, Nicolae Ciucă a spus: „Avem 1146 de primari, 12 preşedinţi de consilii judeţene, avem peste 11.500 de consilieri locali, 350 de consilieri judeţeni. Dacă stăm să ne uităm doar la rezultatele de la locale, Partidul Naţional Liberal a fost ori pe primul loc, ori pe locul doi. (…) De aceea sunt foarte optimist. Sunt optimist pentru că eu cred foarte mult în membrii Partidului Naţional Liberal, cred în românii care identifică tot ceea ce a ţinut de progres şi dezvoltare în România cu guvernări de dreapta şi aceste argumente şi aceste atribute îmi dau încredere”.

La întrebarea privind maşinăria de vot a PSD-ului şi dacă este de părere că ar putea fi mai puternică, Ciucă i-a spus moderatorului emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” că „(n.r. PSD) au arătat că au o maşinărie de vot puternică. Dar atunci când a fost vorba de decizii care cu adevărat impactează pe viaţa şi pe tot ceea ce înseamnă efectele şi consecinţele asupra românilor, asupra României, cetăţenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].