Performanţe remarcabile pentru România la Campionatul European Individual de tenis de masă

Performanţe remarcabile pentru România la Campionatul European Individual de tenis de masă

Sâmbătă, de la 11.00, Adina Diaconu şi Bernadette Szocs se vor duela în sferturile de finală ale probei de dublu feminin, alături de partenerele lor, Maria Xiao (Spania), respectiv Sofia Polcanova (Austria), informează Agenţia Naţională pentru Sport.

Tot sâmbătă, Bernadette Szocs, Andreei Dragoman şi Elizabetei Samara vor intra în concurs în optimile de finală ale probei de simplu feminin, conform programului de mai jos:

Bernadette Szocs – Linda Bergstrom (Suedia), ora 12:30

Andreea Dragoman – Jia Nan Yuan (Franţa), ora 12:30

Elizabeta Samara – Sabine Winter (Germania), ora 13:20.

Bernadette Szocs îşi continuă parcursul fără să cedeze vreun set, învingând-o pe Annett Kaufmann (Germania) cu 4-0, Andreea Dragoman a câştigat cu 4-1 în faţa Giorgiei Piccolin (Italia), iar Elizabeta Samara s-a impus cu 4-1 împotriva Solomiyei Brateyko (Ucraina).

Adina Diaconu a avut un meci intens contra Mariei Xiao (Spania), dar scorul i-a fost nefavorabil: 2-4.

Din păcate, calificaţi printre primii 32 de jucători pe tabloul de simplu, Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu au pierdut în turul recent încheiat meciurile de simplu, iar la dublu masculin, Ovidiu şi partenerul său Alvaro Robles (Spania) au fost eliminaţi după o luptă strânsă cu favoriţii 1 ai competiţiei, fraţii Lebrun din Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].