Trei fetiţe din Tulcea au declanşat o alertă falsă care a mobilizat forţele de ordine. Părinţii, amendaţi

Trei fetiţe din Tulcea au declanşat o alertă falsă care a mobilizat forţele de ordine. Părinţii, amendaţi

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, incidentul a avut loc pe vineri după-amiază, când o persoană de sex feminin a sunat la 112, cerând o pizza şi sugerând că există o urgenţă, înainte de a închide brusc.

Poliţia a mobilizat mai multe pentru a localiza apelanta. Folosind tehnici avansate, au găsit-o pe strada Neptun din Tulcea. S-a dovedit a fi o fetiţă de 9 ani, însoţită de două prietene de 11 ani.

„Fata a recunoscut că a fost vorba despre o glumă, invocând un posibil pericol”, se arată în informarea poliţiei.

Părinţii fetelor au fost amendaţi cu câte 1.500 de lei.

Poliţia Tulcea avertizează că apelurile false la 112 „implică mobilizarea unor resurse considerabile, umane şi logistice şi pot întârzia intervenţia autorităţilor în situaţii reale de urgenţă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].