Germania cere Israelului să „clarifice fiecare incident” care implică UNIFIL

Germania cere Israelului să „clarifice fiecare incident” care implică UNIFIL

Germania a cerut Israelului „să clarifice fiecare incident” care implică trupele sale şi misiunea de menţinere a păcii a ONU în Liban (UNIFIL). Asta după ce trupele ONU au acuzat armata israeliană că i-a demolat un element de infrastructură.

Imaginea articolului Germania cere Israelului să „clarifice fiecare incident” care implică UNIFIL

Germania cere Israelului să „clarifice fiecare incident” care implică UNIFIL

Guvernul german se aşteaptă ca „partea israeliană să clarifice fiecare incident” şi să publice „rezultatele investigaţiilor asupra acestui incident specific”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului de externe, potrivit Sky News.

Germanii au mai avertizat că „siguranţa unei operaţiuni mandatate de Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite şi personalul acestuia nu trebuie pusă în pericol”.

Forţele de menţinere a păcii ONU au susţinut că un buldozer al armatei israeliene a „demolat în mod deliberat” un turn de observaţie şi un gard. Acestea aparţineau unei unităţi UNIFIL din sudul Libanului. Incidentul a avut loc duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].