Autorităţile israeliene spun că o dronă Hezbollah a vizat sâmbătă casa lui Netanyahu

Autorităţile israeliene spun că o dronă Hezbollah a vizat sâmbătă casa lui Netanyahu

Imaginea articolului Autorităţile israeliene spun că o dronă Hezbollah a vizat sâmbătă casa lui Netanyahu

Autorităţile israeliene spun că o dronă Hezbollah a vizat sâmbătă casa lui Netanyahu

„Rezistenţa islamică revendică în totalitate şi în exclusivitate responsabilitatea pentru operaţiunea din Cezareea şi pentru ţintirea … casei lui Netanyahu”, a anunţat marţi, într-o declaraţie, şeful relaţiilor cu presa al Hezbollah, Mohammad Afif.

El a emis, de asemenea, un avertisment: „Dacă nu am ajuns încă la voi, să ştiţi că între noi şi voi sunt zilele, nopţile şi câmpul de luptă”.

Purtătorul de cuvânt al prim-ministrului israelian a confirmat atacul sâmbătă, spunând că Netanyahu şi soţia sa nu erau acasă în momentul atacului. Netanyahu a răspuns, spunând că „agenţii Iranului” care au fost în spatele atacului vor plăti.

Duminică, Iranul a negat implicarea în atacul cu dronă, declarând că operaţiunea a fost „efectuată de Hezbollah”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].