Fostul atacant uruguayan Diego Forlan va juca într-un turneu profesionist de tenis

Fostul atacant uruguayan Diego Forlan va juca într-un turneu profesionist de tenis

Fostul fotbalist uruguayan Diego Forlan, care a jucat, printre altele, pentru Manchester United şi Atletico Madrid, dar şi pentru naţionala ţării sale, va concura la dublu la turneul profesionist de tenis Uruguay Open din noiembrie, au anunţat marţi organizatorii.

Fostul atacant, acum în vârstă de 45 de ani, semifinalist al Cupei Mondiale din 2010, a trecut la tenis după retragerea sa în 2018, jucând în turneul internaţional de seniori.

Forlan, care joacă cu mâna stângă, va face echipă cu actualul număr 101 mondial, argentinianul Federico Coria, pe tabloul principal al turneului Challenger Tour de la Montevideo, desfăşurat pe zgură în perioada 11-17 noiembrie, după ce a primit un wild card.

„Da, numărul nostru 10 face ravagii şi în tenis”, au declarat organizatorii despre participarea lui Forlan.

„În acest an, Forlan a concurat în mai mult de trei turnee +40 la Montevideo, remarcându-se, de asemenea, în MT1000 din Lima al ITF World Tennis Masters Tour”.

Forlan, câştigător al Premier League cu United, are 112 selecţii pentru Uruguay, marcând 36 de goluri şi a mai jucat pentru Villarreal şi Inter Milano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].