Legătura dintre pizza şi cocaină: Trafic de droguri „inventiv” într-o pizzerie din Germania

Legătura dintre pizza şi cocaină: Trafic de droguri „inventiv” într-o pizzerie din Germania

O pizzerie din Düsseldorf a fost folosită pentru livrarea de cocaină, mascată printr-o comandă specială de pe meniu, scrie SkyNews.

Poliţia din Düsseldorf, Germania, a descoperit o reţea de trafic de droguri care folosea o pizzerie drept acoperire pentru vânzarea de cocaină. Clienţii puteau comanda cocaină prin simpla solicitare a produsului cu numărul 40 din meniu. Ancheta a început în martie, după un pont.

În urma supravegherii, managerul pizzeriei a încercat să scape de droguri aruncând un sac cu cocaină pe fereastră, care a ajuns direct în mâinile poliţiştilor.

S-au descoperit 1,6 kg de cocaină, 40 g de canabis şi 268.000 de euro în numerar. Deşi managerul a fost arestat pentru câteva zile, pizzeria şi-a reluat activitatea şi a continuat să vândă „pizza specială” cu droguri.

Investigaţia a dus la arestarea a trei persoane şi la descoperirea a două ferme de canabis, iar managerul pizzeriei a fost arestat în timp ce încerca să fugă din ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].