Focar letal de infecţie cu E.coli în SUA, din cauza unor burgeri de la McDonald's

Focar letal de infecţie cu E.coli în SUA, din cauza unor burgeri de la McDonald’s

Infecţiile au fost raportate între 27 septembrie şi 11 octombrie în 10 state americane: Colorado, Iowa, Kansas, Missouri, Montana, Nebraska, Oregon, Utah, Wisconsin şi Wyoming.

27 din cele 49 de cazuri raportate au fost în Colorado. Acestea includ o persoană în vârstă care a murit şi un copil care are complicaţii renale grave, au declarat Centrele americane pentru controlul şi prevenirea bolilor (CDC).

Agenţia de sănătate publică a declarat că numărul de îmbolnăviri este probabil mult mai mare şi că este posibil ca aceste cazuri recente să nu fi fost încă raportate, deoarece este nevoie de trei până la patru săptămâni pentru a determina dacă o persoană bolnavă face parte dintr-un focar.

Nu se ştie ce ingredient a dus la îmbolnăvirea oamenilor, dar toţi cei intervievaţi în legătură cu epidemia au declarat că au mâncat la McDonald’s înainte de a se îmbolnăvi – şi majoritatea au menţionat că au consumat popularul burger „Quarter Pounder”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].