Tomac, despre Ciucă: Cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă

Tomac, despre Ciucă: Cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă

„Domnul Ciucă are un discurs ce se învârte în jurul unor clişee pe care le repetă obsesiv, indiferent de context. L-am auzit ieri din nou pe aceeaşi notă goală, susţinând că doreşte să unifice dreapta. Nimic mai fals! Singurul lucru pe care l-a reuşit cu adevărat în scurta sa carieră politică este să transforme, la ordinul lui Iohannis, PNL în anexa PSD. Acum, cel mai bine ar fi să vă retrageţi, domnule Ciucă, şi să susţineţi singurul candidat autentic de dreapta – un adevărat liberal care a ales să părăsească PNL în semn de protest faţă de asocierea cu PSD”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El afirmă că Marcel Ciolacu poate fi învins, iar „PNL-ul poate fi salvat”.

„Dar pentru asta, trebuie să ieşiţi de la guvernare şi să veniţi în spatele omului care are potenţialul de a învinge PSD, aşa cum am făcut în 2019, când am reuşit să asigurăm căderea acestuia prin moţiune de cenzură. Ţara aceasta aşteaptă, domnule Ciucă! Faceţi un pas în spate şi susţineţi-l pe Ludovic Orban. Numai astfel dreapta va putea fi cu adevărat unificată, în jurul celui mai bun candidat”, încheie Tomac.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel public către liderul USR, Elena Lasconi, şi îi cere să se retragă din cursa prezidenţială. „Dânsa trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”, spunea la România TV candidatul liberal la preşedinţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].