Cel puţin 3 persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” de lângă Ankara

Cel puţin 3 persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” de lângă Ankara

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” la sediul uneia dintre cele mai importante companii de apărare din Turcia, a declarat ministrul de interne al ţării.

Condamnând atacul asupra sediului Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ) drept „odios”, Ali Yerlikaya a scris pe X că doi dintre atacatori au fost ucişi, conform NBC News.

Nu sunt informaţii imediate care să sugereze cine ar putea fi în spatele atacului asupra companiei care produce avioane de luptă şi alte echipamente pentru a doua cea mai mare armată a NATO după Statele Unite.

Mass-media turcă a raportat explozii şi focuri de armă la aproximativ 32 de kilometri nord de capitala ţării, Ankara.

„Din păcate, avem 3 martiri şi 14 răniţi în atac”, a scris Yerlikaya.

Turcia s-a confruntat în ultimele decenii cu o insurgenţă a etnicilor kurzi care luptă pentru propriul lor stat independent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].