Stelian Ion: Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale este aproape ridicolă

Stelian Ion: Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale este aproape ridicolă

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 24 noiembrie a început vineri.

Deputatul USR Stelian Ion spune că „din păcate, nu doar pentru PNL, ci şi pentru democraţia noastră, PNL s-a transformat în agentul electoral al PSD. Însăşi candidatura domnului Ciucă pare gândită în aşa fel încât să-i creeze domnului Ciolacu un culoar cât mai larg, pentru că este o candidatură aproape ridicolă”.

El afirmă că Nicolae Ciucă, „prin calităţile domniei sale, prin prestaţia jalnică pe care o oferă constant, şi-a spulberat orice şansă de a intra în turul II şi este la jumătatea procentelor din sondaje pe care le-ar obţine Elena Lasconi, dar chestiunea asta a fost gândită în aşa fel încât să creeze un culoar cât mai larg domnului Ciolacu, pentru ca apoi să se înţeleagă, să caute din nou să refacă o alianţă (…). Nu-i crede nimeni că nu se înţeleg bine”.

În opinia lui Stelian Ion, „câtă vreme stau la aceeaşi masă, în aceleaşi birouri stau din Palatul Victoria, ocupă aceleaşi funcţii ministeriale şi se ajută unii pe alţii, este absolut clară această mişcare de imagine pe care o fac în permanenţă. Deci ei îi ajută pe pesedişti, pesediştii le mai azvârlă câteva firimituri de pe masă şi cu asta i-au mulţumit pe cei din PNL. Asta a ajuns PNL-ul acum, o roată mică la căruţa PSD”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].