România pierde meciul cu Polonia, după ce a ratat un penalty şi a terminat meciul în 10

România pierde meciul cu Polonia, după ce a ratat un penalty şi a terminat meciul în 10

Imaginea articolului România pierde meciul cu Polonia, după ce a ratat un penalty şi a terminat meciul în 10

Sursa foto: Facebook/Nationala Romaniei de Fotbal Feminin

România a deschis scorul în minutul 18, după ce Bălăceanu a profitat de o eroare a defensivei poloneze şi a plecat singură pe contraatac, marcând cu un şut din interiorul careului.

În debutul reprizei secunde, România a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, după un fault în careu asupra lui Carp. Florentina Olar a executat slab şi portarul polonez a plonjat respingând şutul.

În minutul 73, Pajor a egalat după o acţiune personală, la capătul căreia, jucătoarea de la FC Sevilla a şutat din marginea careului.

Cu două minute înainte de cele 90 de minute regulamentare de joc, Ficzay faultează în careu din postură de ultimă apărătoare pe aceaşi Pajor şi este eliminată.

Arbitrul meciului dictează lovitură de la 11 metri, pe care Pajor o transformă cu siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].