Clădire rezidenţială din Kiev, lovită de o dronă rusească. Sunt incendii la etajele superioare

Clădire rezidenţială din Kiev, lovită de o dronă rusească. Sunt incendii la etajele superioare

O dronă rusească a lovit vineri seara o clădire rezidenţială cu mai multe etaje din capitala ucraineană Kiev, declanşând incendii la ultimele etaje ale clădirii, au declarat oficialii, citaţi de Reuters.

„Ultimele etaje sunt în flăcări într-o clădire înaltă din districtul Solomyanskyi lovită de o dronă inamică”, a scris primarul Vitali Klitschko pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Serhiy Popko, şeful administraţiei militare a capitalei, a declarat că incendiul s-a extins la mai multe apartamente din districtul situat la vest de centrul oraşului.

O imagine postată pe reţelele de socializare a arătat o clădire înaltă învăluită în fum, cu incendii care ardeau la unul dintre ultimele etaje.

Nu au existat informaţii imediate cu privire la victime.

Popko a mai declarat că serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].