Beyoncé merge alături de Kamala Harris la mitingul din Texas

Beyoncé merge alături de Kamala Harris la mitingul din Texas

Apariţia cântăreţei în oraşul său natal Houston va avea loc cu doar 11 zile înainte de ziua alegerilor, care au loc pe 5 noiembrie.

Harris cântă adesea piesa Freedom a lui Beyoncé la evenimentele de campanie, însă cântăreaţa a fost până acum absentă din campanie.

La începutul verii, s-a zvonit că Beyoncé va face o apariţie în numele lui Harris la Convenţia Naţională Democrată din august, dar ea nu a apărut.

Vineri, Harris este programată să ia cuvântul alături de Colin Allred, candidat democrat pentru Senatul Texasului.

Cântăreţul country Willie Nelson şi mama lui Beyoncé, Tina Knowles, sunt, de asemenea, aşteptaţi să apară la eveniment.

Beyoncé are o lungă istorie de susţinere a candidaţilor democraţi la preşedinţie. În 2016, ea a cântat alături de soţul ei Jay-Z la un miting pentru Hillary Clinton.

De asemenea, ea a sprijinit alţi candidaţi democraţi, inclusiv pe fostul preşedinte Barack Obama în 2008 şi 2012, pe preşedintele Joe Biden în 2020 şi pe Beto O’Rourke când acesta candida pentru un loc în Senatul Texasului în 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].