CNAIR anunţă restricţii pe Autostrada Soarelui

CNAIR anunţă restricţii pe Autostrada Soarelui

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că, începând de marţi, traficul rutier va fi restricţionat pe banda 1 a sensului de deplasare Constanţa – Bucureşti (Calea 2), de pe autostrada A2, în zona Podului de la Cernavodă.

Imaginea articolului CNAIR anunţă restricţii pe Autostrada Soarelui

CNAIR anunţă restricţii pe Autostrada Soarelui

„Atenţie, şoferi. Începând de marţi, 29.10.2024, traficul rutier va fi restricţionat pe banda 1 a sensului de deplasare Constanţa – Bucureşti (Calea 2), de pe autostrada A2, în zona Podului de la Cernavodă, între km. 161+300 – km 159+250, pentru executarea lucrărilor de reparaţii şi înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie de pe banda 1 şi banda de urgenţă”, potrivit CNAIR.

Potrivit comunicatului, pe perioada valabilităţii restricţiilor, circulaţia se va desfăşura pe banda alăturată zonei mediane (banda 2).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].