Lupte grele în Rafah. Opt militari israelieni au murit sâmbătă

Imaginea articolului Lupte grele în Rafah. Opt militari israelieni au murit sâmbătă

Lupte grele în Rafah. Opt militari israelieni au murit sâmbătă

Opt militari au fost ucişi sâmbătă în sudul Fâşiei Gaza, a anunţat armata, potrivit Reuters. Anterior, aripa armată a Hamas a declarat că în zona Tel Al-Sultan din vestul Rafah, luptătorii au organizat o ambuscadă şi au atacat un transportor blindat de trupe, ucigând şi rănind mai mulţi militari israelieni.

Tancurile israeliene au avansat în Tel Al-Sultan. Zoma a fost atacată şi pe cale aeriană ceea ce a provocat mai multe victime în rândul palestinienilor.

Armata israeliană a anunţat sâmbătă că forţele sale din Rafah au capturat cantităţi mari de arme, atât la sol cât şi în reţeaua de tuneluri construită de Hamas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].