Prima lansare oficială a unui candidat la alegerile prezidenţiale. George Simion este candidatul AUR

Imaginea articolului Prima lansare oficială a unui candidat la alegerile prezidenţiale. George Simion este candidatul AUR

Prima lansare oficială a unui candidat la alegerile prezidenţiale. George Simion este candidatul AUR

Evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidenţiale s-a desfăşurat sâmbătă la Arenele Romane.

În cadrul anunţului candidaturii, George Simion a declarat că va câştiga alegerile prezidenţiale în turul doi.

„Am tot auzit că preşedintele este ales de peste ocean, de ambasade, ar fi timpul să fie ales de români. (…) Este timpul să nu mai fim trataţi ca o colonie, este timpul nostru. (…) În turul 2 pe 29 septembrie orice se poate întâmpla şi se va întâmpla”, a transmis Simion.

George Simion le-a spus participanţilor ce mandat au primit europarlamentarii AUR.

„Niciun vot pentru Ursula von der Leyen, nu vom vota cancerul globalist şi măsurile lor care pun în pericol pacea”, a spus Simion.

Anterior, Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis ca George Simion să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].