EURO 2024: Spania a învins Croaţia în primul meci al Grupei B

Imaginea articolului EURO 2024: Spania a învins Croaţia în primul meci al Grupei B

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

Partida din capitala Germaniei a fost câştigată de Spania, scor 3-0. Spaniolii au înscris două goluri într-un interval de trei minute prin Alvaro Morata (minutul 29) şi Fabian Ruiz (minutul 32). Fundaşul Daniel Carvajal a înscris şi el în minutele de prelungiri ale primei reprize. În minutul 80 croaţii au ratat o lovitură de la 11 metri, dar în continuarea fazei ei au reuşit să înscrie. Totuşi, golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid după consultarea sistemului VAR.

Sâmbătă seara se va juca şi al doilea meci din Grupa B. De la ora 22.00, pe Signal Iduna Park din Dortmund, se va disputa partida Italia-Albania. În următoarea etapă programată pe 19 şi 20 iunie se vor juca partidele Croaţia-Albania şi Italia-Spania.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, Elveţia a învins Ungaria, scor 3-1. Partida a făcut parte din Grupa A. Vineri, în meciul inaugural al competiţiei, Germania a surclasat Scoţia, scor 5-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].