Euro 2024 – Portugalia învinge Turcia şi are asigurat locul în optimile de finală

Portugalia şi-a asigurat calificarea în optimile de finală în calitate de câştigătoare a grupei la Euro 2024, după o victorie la scor de neprezentare în faţa Turciei, sâmbătă, la Dortmund.

Imaginea articolului Euro 2024 - Portugalia învinge Turcia şi are asigurat locul în optimile de finală

Portugalia învinge Turcia şi are asigurat locul în optimile de finală. Sursa foto: Mediafax Foto

Bernardo Silva de la Manchester City a deschis scorul la jumătatea primei reprize, cu un şut din prima, după ce centrarea lui Nuno Mendes, de pe stânga, a fost deviată norocos.

Un autogol hilar a dublat avantajul Portugaliei, când fundaşul Samet Akaydin nu s-a uitat înainte de a-i pasa înapoi portarului Bayindir, care nu a putut împiedica mingea să se rostogolească în propria poartă.

Portughezii au securizat victoria atunci când Cristiano Ronaldo l-a servit generos pe Bruno Fernandes, care a marcat pentru 3-0 înainte de ora de joc.

Campionii din 2016 vor înfrunta miercuri Georgia, adversara din Grupa F, ştiind că obiectivul lor este atins în fazele grupelor, în timp ce Turcia încă se mai poate califica, cu ocazia deplasării la Hamburg, unde va înfrunta Cehia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].