HG pentru stabilirea datei alegerilor prezidenţiale nu este pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului de Interne să pregătească proiectul de hotărâre privind organizarea alegerilor prezidenţiale, însă, la o săptămână după această solicitare, hotărârea de guvern nu este pe ordinea de zi.

Imaginea articolului HG pentru stabilirea datei alegerilor prezidenţiale nu este pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

HG pentru stabilirea datei alegerilor prezidenţiale nu este pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

În 21 iunie, în şedinţa de guvern, premierul Marcel Ciolacu i-a solicitat vicepremierului, care este şi ministru al afacerilor interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale, conform deciziilor din coaliţia de guvernare.

Ciolacu chiar a precizat că „săptămâna viitoare”, adică vineri, 28 iunie, va fi stabilită la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur.

Guvernul a transmis joi seara ordinea de zi a şedinţei de guvern, însă proiectul de hotărâre de guvern privind stabilirea calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale nu e pe ordinea de zi a şedinţei de vineri.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].