Biden-Trump, numărătoarea inversă până la duelul TV a început cu insulte şi lovituri sub centură

„Trump este un dictator”. „Biden este o ameninţare pentru democraţie, dar şi pentru supravieţuirea şi existenţa ţării noastre în sine”. Preşedintele şi rivalul său au deschis focul online, cu câteva ore înainte de duelul televizat.

Au mai fost două confruntări TV, cele din 2020 fiind marcate de întreruperi, strigăte şi insulte de tipul „clovnul” sau „marioneta lui Putin”.

Cei mai bătrâni candidaţi la preşedinţie apar marcaţi de vârstă, Joe are 81 de ani, în timp ce Donald are 78 de ani, dar ambii au acumulat gafe, momente de confuzie şi oboseală.

Atât de multe încât – conform sondajelor – 70% dintre americani nu şi-ar dori să vadă această „revanşă”, găzduită de ringul CNN din Atlanta, Georgia, stat câştigat de Biden la ultimele alegeri.

America se va opri pentru ceea ce este deja un ritual din 1960, când a avut loc prima dezbatere a tânărului şi relaxatului JFK cu un Nixon mai bătrân, palid şi transpirat, care a pierdut.

Acest al treilea duel este socotit mai important decât cele din 2020 din cauza feliei mai mari de electorat incert de cucerit.

Timp de 90 de minute, spectatorii şi experţii vor analiza fiecare mişcare, tonul vocii, rezistenţa fizică, ridurile şi vigilenţa.

Vor fi 90 de minute cu două pauze publicitare, fără spectatori în sală sau note ori personal de consultat, doar o hârtie goală, un pix şi o sticlă de apă.

Câte două minute pentru a răspunde, câte unul pentru fiecare candidat. Microfoanele vor fi oprite când e rândul celuilalt, pentru a evita cearta.

Moderatorii vor fi doi veterani CNN, prezentatorii Jake Tapper şi Dana Bush, pe care campania lui Trump i-a acuzat deja de părtinire. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].