Bacalaureat: 34 de candidaţi eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă la prima probă scrisă

34 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă, luni, în timpul primei probe scrise a examenului de Bacalaureat, cea la Limba şi literatuira română, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Imaginea articolului Bacalaureat: 34 de candidaţi eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă la prima probă scrisă

Bacalaureat: 34 de candidaţi eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă la prima probă scrisă

La proba scrisă la Limba şi literatura română s-a înregistrat o rată de participare de 98,3%. Au fost prezenţi 123.583 de candidaţi dintr-un total de 125.694 de candidaţi înscrişi – toate promoţiile – pentru susţinerea acestei probe.

2.077 de candidaţi au fost declaraţi absenţi, iar 34 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectele şi baremul de evaluare au fost publicate la ora 15:00, pe site-ul dedicat.

Marţi este programată proba obligatorie a profilului (Matematică şi Istorie), iar joi va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Ultima probă scrisă – Limba si literatura maternă – se va desfăşura vineri, 5 iulie.

Primele rezultate vor fi publicate în 8 iulie, iar cele finale în 12 iulie, după soluţionarea contestaţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].