Înaintea meciului cu Ţările de Jos, naţionala României s-a antrenat la Academia lui Bayern

Pentru că s-au antrenat şi au jucat deja la acest EURO pe arena din München, conform regulamentului UEFA, tricolorii au mers pentru antrenamentul oficial de luni, înaintea duelului cu Ţările de Jos, la Bayern Campus, informează frf.ro.

Încă din 2017, baza situată la 15 minute de stadion a devenit casa echipelor de juniori (U9-U19) şi de fotbal feminin ale lui Bayern. 30 de hecatare cu 8 terenuri de fotbal şi facilităţi excelente. Asta au găsit jucătorii naţionalei la antrenamentul oficial.

A fost ultima repetiţie înaintea optimei de finală cu Ţările de Jos şi ultimul prilej al lui Edward Iordănescu şi al staff-ului său de a lucra planul tactic pentru jocul contra batavilor.

România – Ţările de Jos se joacă marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), pe arena de 66.000 de locuri din München.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].