Autorităţile ruse din Novorossiysk limitează accesul la plajă după un atac cu drone maritime

Accesul pe plajă în portul oraşul Novorossiysk de la Marea Neagră va fi restricţionat miercuri dimineaţă, a declarat primarul oraşului, după ce a raportat că forţele de apărare au fost angajate în respingerea unui atac cu drone maritime, scrie Reuters.

Imaginea articolului Autorităţile ruse din Novorossiysk limitează accesul la plajă după un atac cu drone maritime

Autorităţile ruse din Novorossiysk limitează accesul la plajă după un atac cu drone maritime

„Apele golfului vor fi supravegheate”, a declarat primarul Andrei Kravchenko pe Telegram. „Vă rugăm să vă abţineţi de la vizitarea zonelor de plajă, a digurilor şi a zonelor de agrement de pe malul apei în timpul activităţilor operaţionale”.

Ministerul rus al Apărării a declarat că forţele sale au distrus două drone maritime care se îndreptau în direcţia Novorossiysk.

Acesta a anunţat că sistemele de apărare aeriană au distrus 10 drone aeriene lansate de Ucraina asupra teritoriului Rusiei, inclusiv una deasupra regiunii Moscova.

Novorossiysk este cel mai mare port rusesc de la Marea Neagră.

Reuters nu a putut verifica în mod independent informaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].