Un bărbat recent întors din Italia a fost transportat la Spitalul din Sibiu. Pacientul prezintă simptome suspecte

Un bărbat de 64 de ani, din Copşa Mică, judeţul Sibiu, a fost dus la spital, luni dimineaţa, după ce, în timpul izolării la domiciliu, a făcut febră. Bărbatul a călătorit în zona Cremona, Italia.

Imaginea articolului Un bărbat recent întors din Italia a fost transportat la Spitalul din Sibiu. Pacientul prezintă simptome suspecte

Sibiu: Bărbat care a călătorit în Italia, dus la spital cu febră

Potrivit ISU Sibiu, bărbatul a fost dus la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului din Sibiu, după ce a făcut febră.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj şi cu autospeciala de transport victime multiple în Copşa Mică pentru preluarea unui bărbat, aproximativ 64 de ani cu stare febrilă. Acesta a fost transportat în condiţii de siguranţă la Spitalul Clinic Judeţean la Secţia Boli Infecţioase în vederea monitorizării şi efectuării investigaţiilor specifice”, au transmis reprezentanţii ISU Sibiu.

ISU Sibiu menţionează că bărbatul face parte dintre persoanele izolate la domiciliul, întors din Italia, zona Cremona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *