Doi membri ai Guvernului israelian ar putea fi sancţionaţi de autorităţile britanice

Doi membri ai Guvernului israelian ar putea fi sancţionaţi de autorităţile britanice

Doi membri ai Guvernului israelian ar putea fi sancţionaţi de autorităţile britanice din cauza unor comentarii despre Gaza şi Cisiordania. Anunţul a fost făcut de premierul britanic. Prim-ministrul nu a spus în ce constau sancţiunile în discuţie.

Imaginea articolului Doi membri ai Guvernului israelian ar putea fi sancţionaţi de autorităţile britanice

Doi membri ai Guvernului israelian ar putea fi sancţionaţi de autorităţile britanice

Premierul britanic Keir Starmer a spus că are în vedere sancţionarea a doi miniştri din cabinetul israelian. Prim-ministrul Marii Britanii a mai spus că are în vedere impunerea de sancţiuni asupra ministrului de finanţe Bezalel Smotrich şi a ministrului securităţii naţionale Itamar Ben-Gvir, potrivit Sky News.

Şeful cabinetului britanic a adăugat că cei doi miniştri israelieni au făcut comentarii „detestabile” despre situaţia din Gaza şi Cisiordania.

Anterior, Marea Britanie, Franţa şi Algeria au convocat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la situaţia umanitară din nordul Fâşiei Gaza, pe care Keir Starmer a numit-o „îngrozitoare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].