Se pun în vânzare biletele pentru meciurile cu Kosovo şi Cipru

Se pun în vânzare biletele pentru meciurile cu Kosovo şi Cipru

Biletele pentru ultimele două meciuri ale României în Liga Naţiunilor se pun în vânzare începând de vineri. „Generaţia de suflet se întoarce acasă după două victorii obţinute în deplasare. Tricolorii vor evolua pe 15 noiembrie cu Kosovo, iar pe 18 noiembrie vor întâlni Cipru”, informează frf.ro.

Imaginea articolului Se pun în vânzare biletele pentru meciurile cu Kosovo şi Cipru

Se pun în vânzare biletele pentru meciurile cu Kosovo şi Cipru

Ambele partide se vor disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:45. Biletele vor fi puse în vânzare online vineri, 18 octombrie, la prânz.

Preţul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, preţul începe de la 300 lei.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât şi la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunteţi înregistraţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].