AEP găzduieşte duminică două secţii de votare pentru alegerile din Republica Moldova

AEP găzduieşte duminică două secţii de votare pentru alegerile din Republica Moldova

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că duminică, 20 octombrie 2024, va găzdui, în sediul său din strada Eugeniu Carada nr. 1, Sectorul 3, două secţii de votare organizate de către Ambasada Republicii Moldova în România pentru alegerile prezidenţiale şi referendumul privind parcursul european al Republicii Moldova”, potrivit unui comunicat de presă.

Totodată, cetăţenii moldoveni aflaţi în Bucureşti vor putea să îşi exercite dreptul de vot duminică, 20 octombrie a.c., la secţia de votare care va fi organizată de către Ambasada Republicii Moldova în România în incinta clădirii din strada Stavropoleos nr. 6, Sectorul 3.

„În acest context, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, a subliniat dorinţa părţii române de consolidare a dialogului instituţional în domeniul electoral cu Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova şi de dezvoltare a cooperării în domeniul administrării alegerilor şi a referendumurilor”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].