Test ADN efectuat pentru a confirma că liderul Hamas a fost ucis

Test ADN efectuat pentru a confirma că liderul Hamas a fost ucis

Mass-media israeliană relatează că a existat un incident în care armata israeliană a identificat trei bărbaţi înarmaţi în Tal as-Sultan, o zonă din Rafah, în sudul Fâşiei Gaza.

Au atacat aceşti trei bărbaţi înarmaţi şi i-au ucis, şi abia atunci au suspectat că unul dintre aceşti luptători era, de fapt, Yahya Sinwar.

Potrivit unor rapoarte, cadavrul a fost dus înapoi în Israel.

Acesta se află acum la Ierusalim pentru a se efectua teste ADN care să confirme identitatea luptătorului respectiv.

În cauză, există indicii puternice, cel puţin în presa israeliană, că este vorba despre Yahya Sinwar.

Nu există, însă, nicio confirmare oficială din partea israeliană şi niciun cuvânt încă din partea Hamas.

Prim-ministrul Israelului i-a cerut secretarului său militar să contacteze familiile prizonierilor israelieni, pentru a le spune că aceştia nu se aflau în apropierea acelui schimb de focuri când a avut loc. Al Jazeera scrie că acest lucru este foarte important, deoarece reaminteşte tuturor că acum, probabil, dacă acest asasinat este confirmat, soarta prizonierilor israelieni care au rămas în Gaza, dintre care mulţi sunt încă în viaţă, va fi mai îndoielnică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].