Ciolacu: Cu certitudine anul acesta România va intra în Schengen terestru

Ciolacu: Cu certitudine anul acesta România va intra în Schengen terestru

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, că România va intra „cu certitudine” în Spaţiul Schengen terestru până la sfârşitul acestui an.

Imaginea articolului Ciolacu: Cu certitudine anul acesta România va intra în Schengen terestru

Ciolacu: Cu certitudine anul acesta România va intra în Schengen terestru

Premierul a spus că în timpul mandatului său în fruntea Guvernului a rezolvat Schengenul maritim şi aerian după un eşec al fostului prim-ministru. El a mai spus, la România TV, că până la sfârşitul anului „o să închidem şi terestru”.

Întrebat dacă are garanţia că se va închide Schengenul terestru anul acesta, Ciolacu a spus: „Da. Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Cu certitudine. (…) Înseamnă că am mai multe informaţii”, a mai spus premierul.

Ciolacu a precizat că nu vrea să intre mai mult în detalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].