Cinci militari israelieni ucişi în sudul Libanului

Cinci militari israelieni ucişi în sudul Libanului

Cinci militari israelieni au murit într-o luptă din sudul Libanului. Anunţul a fost făcut joi seara de armata israeliană (IDF). Alţi trei militari au fost răniţi în timpul incidentului.

Imaginea articolului Cinci militari israelieni ucişi în sudul Libanului

Cinci militari israelieni ucişi în sudul Libanului

Anunţul a fost făcut prin intermediul unui comunicat. Cinci militari israelieni au fost ucişi în luptă în sudul Libanului, a anunţat IDF, potrivit Al Jazeera.

De asemenea, alţi trei militari au fost răniţi, dintre care unul este ofiţer.

În declaraţie mai sunt menţionaţi alţi nouă militari israelieni „grav răniţi” în luptele dintre sudul Libanului şi Fâşia Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].