Primul muzeu al grătarului din întreaga lume se va deschide în Kansas City

Primul muzeu al grătarului din întreaga lume se va deschide în Kansas City

Primul muzeu al grătarului din întreaga lume se va deschide în primăvara anului viitor în Kansas City, SUA. Până atunci, oamenii pot vizita o versiune în miniatură a muzeului. Pe lângă exponate, în interior vor fi trasee tematice, un loc de joacă pentru copii adaptat subiectului şi un magazin.

Muzeul Grătarului se va deschide peste câteva luni în Kansas City, Missouri. Potrivit organizatorilor, este primul muzeu dedicat grătarului din întreaga lume. Proiectul aparţine lui Jonathan Bender, un scriitor din domeniul gastronomiei, şi lui Alex Pope, un bucătar, potrivit Smithsonian Magazine.

Vizitatorii vor putea explora două trasee distincte, care se întind pe o suprafaţă totală de 4.223 de metri pătraţi. În primul rând, ei vor afla despre diferitele componente ale grătarului, inclusiv carnea, condimentele, sosurile, lemnele, focul şi fumul şi vor afla cum bucătarii transformă aceste elemente în mâncare suculentă. De asemenea, vizitatorii vor explora patru regiuni ale grătarului american Carolina, Texas, Memphis şi Kansas City.

Cei mici se vor putea juca într-o zonă proiectată să arate ca un bob uriaş de fasole. Zona respectivă va prezenta şi ilustraţii personalizate şi jocuri de cuvinte cu fasole.

Pentru a completa experienţa, vizitatorii vor putea cumpăra preparate, sosuri, şorţuri, cămăşi, pălării şi alte articole cu tematică pentru grătar. Până la marea inaugurare, oamenii pot vizita o versiune în miniatură a muzeului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].