Nicolae Ciucă: eu personal nu voi mai face niciodată o coaliţie cu PSD

Nicolae Ciucă: eu personal nu voi mai face niciodată o coaliţie cu PSD

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Eu personal nu voi mai face niciodată o coaliţie cu Partidul Social Democrat pentru că am intrat în politică cu sufletul deschis crezând că putem să facem lucruri şi am acordat credit, inclusiv Partidului Social Democrat, trecând peste tot cele despre care ne aducem aminte, ce s-a întâmplat şi ce au făcut de-a lungul timpului”, a transmis Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a acuzat PSD că nu îşi urmăreşte decât propriile interese.

„Am pus umărul să facem ce aveam de făcut pentru ţară pentru că erau momente şi încă sunt momente deosebit de dificile. Dar atunci când nu mai ţii cont de nimic altceva decât de politicianism şi de îndeplinirea unui obiectiv electoral pentru mine Partidul Social Democrat într-o relaţie de colaborare viitoare, nu mai există”, a precizat Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].