Siri nu este suficient de pregătit să învingă ChatGPT

Siri nu este suficient de pregătit să învingă ChatGPT

Conform Digital Trends, testele interne ale companiei arată că Siri este depăşit de ChatGPT, asistentul AI dezvoltat de OpenAI.

„ChatGPT al OpenAI a fost cu 25% mai precis decât Siri al Apple şi capabil să răspundă la cu 30% mai multe întrebări”. Această diferenţă de performanţă a determinat Apple să încheie o înţelegere cu OpenAI pentru a integra tehnologia ChatGPT în diverse aplicaţii şi funcţii ale dispozitivelor sale.

Situaţia actuală sugerează că Apple se află într-o poziţie dificilă în cursa AI. B

„Unii de la Apple cred că tehnologia sa de inteligenţă artificială generativă – cel puţin, până acum – este cu mai mult de doi ani în urma liderilor din industrie”, reiese dintr-un raport Bloomberg.

Pentru a compensa această diferenţă, Apple planifică să folosească ChatGPT pentru sarcinile pe care Siri nu le poate îndeplini. Acest lucru include îmbunătăţirea înţelegerii limbajului natural, armonizarea mai profundă cu aplicaţiile şi fişierele locale, precum şi asistenţă în înţelegerea imaginilor şi documentelor.

Deşi Apple a anunţat anterior iniţiativa „Apple Intelligence”, progresul pare să fie mai lent decât se anticipase. Funcţiile AI promise la conferinţa dezvoltatorilor de la începutul anului nu s-au materializat încă în totalitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].