Lady Gaga revine în forţă. Noul single „Disease” va fi lansat vineri

Lady Gaga revine în forţă. Noul single „Disease” va fi lansat vineri

Deşi Lady Gaga nu a făcut încă un anunţ oficial, casa de discuri Universal Music a confirmat lansarea prin crearea unei pagini speciale de pre-salvare pentru „Disease” pe platformele Spotify şi Apple Music, conform Variety.

Fanii au descoperit titlul piesei printr-un joc ingenios de cuvinte. Ei au observat că primele litere ale şapte melodii ale lui Gaga, rearanjate, formau cuvântul „Disease”. Artista însăşi a alimentat speculaţiile fanilor creând o listă de redare pe Spotify cu aceste melodii, aranjate astfel încât să formeze mesajul „Gaga Disease”.

Lansarea vine într-un moment interesant pentru cariera lui Lady Gaga. Recent, ea a lansat surprinzător albumul „Harlequin”, inspirat de rolul său din filmul „Joker: Folie à Deux”. Deşi acest album, compus în mare parte din clasice americane, nu a avut succesul comercial aşteptat, single-ul „Die With a Smile”, un duet cu Bruno Mars lansat în august, s-a bucurat de un succes major, debutând pe locul 3 în topul Billboard Hot 100.

Gaga a lansat ultima dată un album de studio în 2020, când a apărut „Chromatica”, în plină pandemie. Acel efort a fost un succes răsunător pentru cântăreaţă, debutând pe locul 1 în topuri şi generând topper-ul Hot 100 „Rain on Me” cu Ariana Grande.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].